16 juni 2024

Weekendje Brussel liep anders af dan gedacht

PortemonneeIn het weekend doen ik en mijn vrouw altijd iets wat we leuk vinden. We vinden het belangrijk om dit te doen omdat we niet te eentonig door het leven willen gaan. Net zoals vorige week. Mijn vrouw en ik plande een leuk weekendje in Brussel in met allerlei activiteiten om te gaan doen. Zo hadden we een aantal musea op de planning staan, maar ook etentjes in de beste tentjes van de stad.

Het weekend zelf

Toen het weekend eenmaal aanbrak, gingen we erg verheugd naar Brussel toe. In Brussel hebben we eerst even lekker iets gegeten en gedronken. Even later zijn we naar het Hotel gegaan. De volgende dag hebben we musea, een restaurant en een markt bezocht. Op de markt ging er eventjes iets mis. Zo waren we bij vele tentjes aan het kijken en merkte ik dat ik iets miste. Ik voelde in mijn zakken en kwam er achter dat mijn portemonnee was gestolen. Erg balen en er ontstond ook een beetje paniek. Gelukkig had ik de pasjes ergens anders in gedaan en zat er alleen maar een briefje van 50 in. Hiermee had ik erg geluk.

Portemonnee

Portemonnee in het echt nog mooier

Toen de avond aanbrak, en we al op onze hotelkamer waren, besloot ik om op internet eventjes iets op te gaan zoeken. Ik zocht namelijk op ‘’Portemonnee heren’’. De portemonnee heren vond ik uiteindelijk op de site SafeKeepers. Een mooie portemonnee heren met veel kwaliteit. Ik zag geen reden waarom ik de portemonnee niet zou bestellen. Daarom bestelde ik hem. In Brussel hebben we overigens nog een leuke zondag gehad en toen ik maandag thuis kwam, lag de portemonnee al op de deurmat. Ik ben erg tevreden want de portemonnee is in het echt nog mooier!