16 juni 2024

Goede kapper in Leiden

Onlangs ben ik naar een zeer goede kapper in Leiden geweest. Eerst liet ik mijn haren altijd knippen door een thuiskaper. Maar deze is ermee gestopt omdat zij er geen tijd meer voor had. Daarom moest ik op zoek naar iemand anders. Onlangs liep ik langs de zaak: KnipBtQ en dacht, ik loop hier even naar binnen. De medewerkster was heel vriendelijk en de zaak zag er goed uit. Ik heb daarom gelijk hier maar een afspraak ingepland op een tijdstip dat mij goed uitkwam. En wat ben ik blij dat ik dat had gedaan, want ik ben heel erg goed geholpen.

goede kapper Leiden

Zeer goede kapper in Leiden

Nu ik naar een kapsalon ben geweest, merk ik toch echt het verschil met een thuiskapper. Mijn haren werden namelijk eerst helemaal gewassen. Dat gebeurt thuis niet. Daarnaast zijn de producten en materialen veel beter. De medewerkers zijn goed opgeleid en zijn op de hoogte van de nieuwste modetrends. Daardoor kunnen zij jou voorzien van een goed advies. Geen standaard kapsel meer voor mij, maar een mooie nieuwe look. Mijn haren zijn geverfd in een mooie kleur, waar ik uit kon kiezen en daarnaast heb ik highlights laten zetten. Ik liep zeer tevreden naar buiten door deze goede kapper in Leiden.