16 juni 2024
kledingreparatie Vinkeveen

Kledingreparatie nabij Vinkeveen

Het adres voor goede kledingreparatie nabij Vinkeveen, kan je vinden bij de Gouden Rits. Dit bedrijf staat hier in de omgeving zeer bekend en heeft zijn klantenkring opgebouwd van mensen uit de regio Amstelhoek, Uithoorn, Mijdrecht, Vinkeveen, De Kwakel, Amstelveen en Aalsmeer. Tevens is dit adres ook het juiste adres om jouw kleding, gordijnen of andere spullen te laten stomen. Zelfs het op maat laten maken van de gordijnen kan je aan deze medewerkers over laten. Al met al een geweldig adres voor vele mogelijkheden. Voordeel is dat ik niet ver hoef te reizen, omdat deze winkel om de hoek van mijn huis zit.  kledingreparatie nabij Vinkeveen

Vakkundige kledingreparatie nabij Vinkeveen

Laatst wilde ik mijn jas aantrekken en deze dicht maken. De rits ging wel omhoog, maar mijn jas bleef open staan. Wat ik hier ook aan probeerde, het lukte mij niet om deze weer dicht te maken. Aangezien dit mijn enige warme jas was en ik momenteel geen geld kon missen om een nieuwe te kopen, ben ik naar de kledingreparatie nabij Vinkeveen gegaan. Gelukkig konden zij hier een nieuwe rits in zetten en niet veel later liep ik met mijn gemaakte jas alweer naar buiten. Echt een geweldige service bij de Gouden Rits.