16 juni 2024
Feestcenter

Carnavalskleding voor Heren nodig!

Carnavalskleding voor Heren gezocht! Mijn man heeft over een kleine twee weken een feest op het werk. De thema die zij dit jaar hebben is zo gek mogelijk. Ieder jaar organiseren zij wel iets met het bedrijf en dat is zo onwijs leuk om te zien! Zo hebben zij dit jaar de thema vrouw. Dit houdt in dat zowel de mannen en de vrouwen zich zo vrolijk moeten kleden. Wel zo leuk om te zien dan, echter ben ik er dit jaar helaas niet bij.

Carnavalskleding voor Heren

Shoppen naar Carnavalskleding voor Heren

Ik heb wel aangeboden aan mijn man dat ik voor hem opzoek ga naar kleding wat hij kan dragen. Naar de stad gaan zag ik niet zitten. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij kan helpen. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Feestcenter. Op deze website vind je onwijs veel soorten carnavalskleding. Bovendien zijn zij een stuk voordeliger dan dat ik elders heb gezien.

Direct besteld zonder te overleggen

Aangezien ik er niet op zit te wachten dat mijn man thuis komt van het werk, ben ik gaan bestellen. Hoe leuk zou het zijn als hij thuiskomst van het werk en dan ziet dat het al besteld is. Dan heeft hij geen keus en moet hij het gewoon aantrekken. Sorry, humor wat mijn man en ik hebben. Dit heeft hij namelijk ook een keer bij mij gedaan en dat moest ik ook aantrekken.Carnavalskleding voor Heren

Snelle levering

Toen mijn man die dag thuis kwam van het werk had ik verteld dat ik al had besteld. Hij had de bui natuurlijk al hangen aangezien ik de vorige keer ook aardig voor sjaak stond. Gelukkig werd mijn bestelling de volgende dag al bezorgd en kon ik het klaar leggen voor hem. Een mooie tutu rok in combinatie met een Hawaï bh, het kon gewoon niet gekker!